Élményséta a Királyi Palotában

A méltán híres, restaurált Visegrádi Királyi Palotában helyi idegenvezető kíséri körbe a vendégeket, közben igény szerint italokat és harapnivalót kínálunk.

A palota újjáépített belső díszudvarának, egyedülálló kiállítótermeinek látogatása önmagában is páratlan élményt nyújt a vendégeknek.
Koktélozás a palota Dunára néző teraszán, pezsgős koktéllal és frissen sült házi pogácsákkal.

Minden esetben fanfáros fogadással köszöntjük a belépő vendégeket. Sötétedés után a palota gyönyörűen megvilágítva várja a látogatókat.

Palotaház

INFOHÁZ – INFORMÁCIÓS IRODA

Az épületben található a város információs irodája, mely földszintjén képzett, nyelveket beszélő munkatárssal, emeleti szintjén egy vetítőteremmel (itt látható a város ismertető filmje különböző nyelveken), igény esetén tárgyalóval várja látogatóinkat.

MESTERSÉGEK UDVARA

A házban régmúlt idők mesterségeinek bemutatóját tekintheti meg az ide érkező vendég. Szakértő kezek gyakorlatban mutatják be a különböző tradicionális mesterségeket. A mesterek aktív részvételre invitálják a látogatókat. Az udvarban kőfaragó műhely, kovácsműhely, kerámikus műhely, valamint papírmerítő műhely tekinthető meg.

PIACTÉR

Piacterünk kínálata a város középkori történelméhez, kultúrájához kapcsolódó ajándékokat, emléktárgyakat kínál.

ÉTKEK HÁZA

Különleges belső kialakítású kétszintes, látványkonyhás étterem, ahol tradicionális magyar ételekkel, tűzparázson sült húsokkal, különböző lepényekkel és házi süteményekkel várjuk az ide látogatókat.

VISEGRÁD

 

DENTI SYSTEM KFT.  

MAGYARORSZÁG

6600 SZENTES BESE LÁSZLÓ U. 8.

TEL./FAX: +36-63-313-023;

SZÁLLODA

 

HOTEL VISEGRÁD,

2025 VISEGRÁD,

RÉV u. 15.

GYIK

 

POGÁNY PETRA

kapcsolattartó

TEL./FAX: +36-63-313-023;

MOBIL: +36-30-229-8798

BUDAPEST@DENTISYSTEM.HU