Oldal kiválasztása

JÖN! JÖN! A XI. DENTI SZIMPÓZIUM ÉS BARÁTI TALÁLKOZÓ!

PROF. DR. VAJDOVICH ISTVÁN MEGHÍVÓJA

A Denti System Kft meghívója az itthon vagy külföldön dolgozó munkánk iránt érdeklődő fogorvos kollégák és családtagjaik részére!

Örömmel és tisztelettel tudatjuk minden kedves közeli és távolabbi barátunkkal, rendszereink alkalmazóival, munkatársainkkal, mindenkivel akit érint vagy akit illet, hogy 2016. június 24 és 26 között ismét megrendezzük a Denti Szimpózium és Baráti Találkozót!
Bizonyára Önök közül sokan emlékeznek még a két éve Hódmezővásárhelyen megrendezett nagysikerű és nagyon kellemes előző tudományos és baráti összejövetelünkre. A kedvező tapasztalatainknak folytatásaképpen idén is a gyönyörű és kellemes Ginkgo Sas Hotelben tartjuk tanácskozásunkat Hódmezővásárhelyen.

A Denti Implantációs Rendszer több, mint három évtizedes múltjával Európában a legrégebbi implantációs rendszerek közé tartozik! Korszerűségét és széles körű alkalmazását mindvégig a folyamatosan végzett, a tudományos kutatásokon és a széleskörű klinikai kipróbálás során szerzett tapasztalatokon alapuló folyamatos fejlesztésének köszönheti.A Denti termékek magas minőségét a Hager&Meisinger GmbH garantálja. A Denti Implantációs Rendszer története 25 év óta összefonódott a Denti System KFT történetével. Cégünk 1989-es megalakítása óta legfontosabb tevékenységének a Denti Implantációs Rendszerek gyártása, fejlesztése és forgalmazása mellett a hazai fogorvosi implantológia elméleti és gyakorlati oktatásában játszott kiemelkedően fontos szerepét tekinti. Ezt bizonyítja, hogy az 1990-ben tartott első alapozó, majd emelt szintű tanfolyamainktól kezdve az eltelt évek alatt folyamatosan tartott tanfolyamainkon több, mint 2500 hazai és külföldi fogorvos vett részt, emellett a kétévente megrendezett Tudományos Szimpóziumunkon és Baráti találkozóinkon további 1800 kollégánkat üdvözölhettük.

A soron következő XI. Szimpóziumunkra és Baráti Találkozónkra szeretettel hívunk és várunk kedves családtagjaikkal együtt minden gyakorló és érdeklődő kollégánkat is! Képgalériánkban megtekinthetik a Denti Szimpózium és Baráti Találkozóink legkellemesebb és legemlékezetesebb pillanatait. Biztosan számosan ráismerhetnek korábbi önmagukra!

Bízom benne, hogy a soron következő XI. Denti Szimpózium és Baráti Találkozónkon személyesen is üdvözölhetem Önöket és kedves hozzátartozóikat.

DENTI SYSTEM KFT.  

MAGYARORSZÁG

6600 SZENTES BESE LÁSZLÓ U. 8.

TEL./FAX: +36-63-313-023;

SZÁLLODA

HOTEL VISEGRÁD

2025 VISEGRÁD,

RÉV u. 15.