Oldal kiválasztása

Workshop programok 2017. június 9. péntek

WORKSHOP 1

Dr. Schramkó Szilárd és Dr. Mátyus Gyula

KOMPLEX IMPLANTOLÓGIAI MEGOLDÁSOK DENTI BL IMPLANTÁTUMOK BEÜLTETÉSÉVEL

ÉLŐ MŰTÉT

Helyszín: Mátyus Dental, Székelyudvarhely

A mindennapi fogorvosi-implantológiai praxisban nagyon fontos, hogy a gondos betegvizsgálatot követően megtervezzük a beteg implantációs-protetikai ellátását. Első lépésben elkészítjük a protetikai tervünket, majd ezt követően hozzá illesztjük a sebészi beavatkozásunk tervét is. Ezen a workshopon egy implantációs eset kapcsán lehetőség lesz a korszerű protetikai tervezés módszereinek a bemutatására. Ezt követően „ élő műtét” keretében elvégezzük a Denti BL implantátumok beültetését.

Ezt az implantációs műtétet video-láncon közvetítve lehetőségük lesz a résztvevő kollégák számára az adekvát sebészi módszerek megtekintésére és az eset részletes megtekintésére is.

WORKSHOP 2

Dr. Mühl Attila és Dr. Bálint Richárd

3D-S SEBÉSZETI TERVEZÉS A CODIAGNOSTIX SOFTWARE-REL, A SEBÉSZETI SABLONOK HASZNÁLATA, NYOMTATÁSA

Helyszín: Hotel Septimia konferencia terem, Székelyudvarhely

Rugalmas és korszerű irányított sebészeti megoldások – mindenkinek! Az előadás-képzés áttekinti röviden a guided surgery történetének állomásait, majd annak elméletét fogtechnikai, protetikai és sebészeti aspektusok szerint megvizsgálja. Az előadó ismerteti az irányított sebészet jelentőségét a fogászat bármely területén dolgozó szakemberek számára. Dr. Mühl Attila kifejti a különböző metódusokat, protokollokat. Nem mulasztjuk el feltárni a guide páciens- , illetve praxis oldali előnyeit, amely a tréning legfontosabb témája.

Szó lesz még a 3D nyomtatásról, amit zárásként gyakorlati esetbemutatások követnek, a tervezés lépéseinek kivetítésével együtt. A guided surgery – történeti áttekintése – elmélete (sebészet, protetika, fogtechnika) – jelentősége – metódusai – protokolljai – páciens oldali előnyei – praxis oldali előnyei

DENTI SYSTEM KFT.  

MAGYARORSZÁG

6600 SZENTES BESE LÁSZLÓ U. 8.

TEL./FAX: +36-63-313-023;

SZÁLLODA

HOTEL VISEGRÁD

2025 VISEGRÁD,

RÉV u. 15.